Service en garantie

 

 

Wij geven u gratis en vrijblijvend advies omtrent uw bouwplannen. Indien gewenst maken wij een vrijblijvende offerte op basis van bouwtekeningen, bestekken en/of foto's van de bestaande situatie.

 

Garantie

EuroLeem is aangesloten bij de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven te Veenendaal en werkt met de Afbouwgarantie. Deze is opgesteld door de NOA in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

 

Algemene voorwaarden

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden voor het Consumenten en Zakelijk Verkeer, zoals opgesteld door de NOA en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30171023, van toepassing. Onze algemen voorwaarden zijn hier te downloaden.

 

Kleur en keur

In overleg met de opdrachtgever maken wij voorafgaand aan het werk een proefvlak. Deze zal worden gekeurd door de daartoe geautoriseerde persoon. Het proefvlak zal worden uitgevoerd volgens BA-richtlijn 1.6

 

De door ons gebruikte grondstoffen zijn natuurproducten die in verschillende partijen gedolven worden. Lichte kleurverschillen tussen het geoffreerde en het eindresultaat zijn derhalve niet uit te sluiten.